pizza prima - Sibiu - burgeri, aripioare si salate Sibiupizza prima sibiu
 
pizza sibiu  
burgeri sibiu  


Article   14 Aug 2020

pizza prima sibiu vine in intampinarea ta cu o gama larga de sortimente pentru tine si familia ta. Profita de ofertele expuse de catre acest local si bucurate de ele in intimitatea casei tale. Pizza prima din orasul Sibiu face livrare la domiciliu in cel mai scurt timp la toate produsele comandate de catre tine, indiferent ca vei comanda o pizza sau mai multe, ori vei decide sa comanzi un mediu de aripiare picante sau crispy chicken, sau chiar daca preferi ceva mult mai usor si gustos cum ar fi o salata pentru tine sau cei dragi din familie.

De ce sa comanzi de la acest local? ei bine aici putem discuta mult si bine si sa va dam o gramada de motive intemeiate in acest sens, insa dorim sa va amintitm doar de cateva dintre ele, cum ar fi:
- profesionalismul
- calitatea produselor
- gustul autentic al produselor
- prospetimea autentica
si multe altele pe care nu are rost sa le discutam in momentul de fata. Daca inca nu am reusit sa va convingem pana la momentul de fata, va recomandam sa incercati singuri, iar apoi va vom garanta ca veti incepe sa comandati periodic fara a mai schimba localul. Eu personal am inceput sa comand burgerii, care sincer imi par foarte buni fara si la un pret rezonabil, insa pana nu demult eram foarte indragostit de sortimentele de pizza oferite de catre localul pizza prima din Sibiu. Supriza mea nu a fost mare cand am aflat ca o parte din condimente sunt aduse din Italia si sunt alese cu mare atentie astfel incat gustul autentic al pizzei sa ramana mereu acelas si sa fie unul de calitate, iar o parte din legume sunt alese de la unii producatori locali, astfel incat sa sustina si economia locala, dar gustul sa se duca catre ceva traditional, iar clientul sa isi aminteasca de gustul copilariei sale pe care cu siguranta in ultimii ani nu a mai avut ocazia sa o simta prea des.

Siguranta este un alt punct forte pe care pizza prima sibiu primeaza. La fiecare intoarcere din livrari, locatia in care sunt depozitate livrarile se dezinfecteaza cu mare grija, astfel incat sa nu existe nici un dubiu ca ar putea fi contaminati cu diferiti virusi sau bacterii, iar angajatii localului se dezinfecteaza pe maini de mai multe ori pe zi si chiar daca in bucatarie este o caldura insuportabila, masca pentru ei este cuvantul care primeaza.


  Site-ul https://www.scoaladesoferidicu.ro/ foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.