cyber security - cybersecuritycybersecurity test
 
cybers ecurity web test  


Article   16 Jul 2020

cybersecuritywebtest.com este un instrument online de scanare al securitatii. Cu acest tool poti scana tot feluri de vulnerabilitati din proiectul tau online , cum ar fi atacuti de tip XSS, SQLi sau multe altele. Aplicatia de securitate online vine cu un modul gratuit, cu ajutorul caruia puteti scana proiectul dvs, dupa care veti primii un raport minimalist. In momentul in care veti scana siteul dumneavoastra cu un cont premium, veti putea primii detalii suplimentare, precum si sugestii cum sa remediati acele brese de securitate. Totodata aplicatia cybersecurity web test poate scana si o serie de porturi uzuale si sa se primeasca un raport asupra acestora, mai exact sa se stie ce porturi sunt deschise si ce porturi sunt filtrate pe acel server. La aceste porturi veti fi informati si despre ce aplicatii ruleaza pe acele conexiuni. Drept urmare veti putea lua o decizie concreta si sa decideti daca acel port ramane deschis sau va fi inchis. Fiind o interfata web, este foarte usor de folosit acest instrument, chiar daca nu veti avea nici un fel de cunostinte din domeniul securitatii.

Cyber security este un domeniu foarte vast si trebuie sa se studieze in continu, deoarece apar tot feluri de vulnerabilitati noi, iar daca nu se actualizeaza in continuu, veti putea folosii o aplicatie care nu mai este uptodate, ceea ce poate fi comparata cu un medicament care este expirat. In consecinta veti vedea ca nu mai are nici o valoare si nu va mai poate proteja de raufacatori. Din acest motiv va recomandam sa scanati site-ul dumneavoastra chiar si cu modulul gratuit pentru a vedea daca este nevoie sa faceti si alte investigatii. In momentul de fata fiind o perioada in care majoritatea afacerilor sunt mutate si in mediul online, este mai mult decat recomandat sa se scaneze siteul cu un instrumnet gen cyber security web test - cybersecurity.

Ce putem face daca acest instrument gaseste o astfel de problema de securitate? Ei bine in momentul in care s-a scanat si s-a detectat o astgel de bresa, in prima faza este foarte important sa anuntati personalul tehnic care se ocupa de proiectul dumneavoastra, sau in caz contrar sa apelati la un specialist in acest domeniu sau sa contactati personalul tehnic din suport de pe platforma. Ei cu siguranta vor stii in ce directie sa va indrume si cu ce sa va sfatuiasca sau cum sa va ajute pentru a remedia aceste brese de securitate.


  Site-ul https://www.scoaladesoferidicu.ro/ foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.